Vroegertje

Vroegertje

Elinkwijk MO13-1

1 - 8

BFC MO13-1

Competitie

1e klasse 02

Datum

30 oktober 2021 9:30

Scheidsrechter

J. Maijstré

Accommodatie

Sportpark Elinkwijk
Amsterdamsestraatweg 1015
3555HT
UTRECHT
tel. 030-2440448

Het is weer zaterdagochtend en deze keer best een vroegertje. Om 08:45 uur verzamelen in Utrecht, want het fluitsignaal klinkt al om 09:30 uur. 

Na de geroutineerde warming-up maken de meiden zich klaar voor de wedstrijd tegen Elinkwijk. De bal rolt en meteen wordt er driftig gejaagd op de bal door onze meiden. Na flink doorzetten valt de 0-1. En meteen weer op scherp spelen de meiden verder. Behendige combinaties tussen onze speelsters zorgen al snel voor de 0-2.

Na nog twee doelpunten van Julia krijgen de meiden wat onfortuinlijk een doelpunt tegen. Een gevangen bal springt per ongeluk uit de handen van de keeper de verkeerde kant op. In de tweede helft zakt het niveau in, en verloopt de wedstrijd een beetje rommelig. De meiden van Elinkwijk vinden de achterstand blijbaar zo teleurstellend dat menig overtreding niet uitblijft. Maar ondanks dit verweer maakt Julia vlak voor het eindsignaal haar hattrick compleet en wordt de 1-8 vastgelegd. Na het fluitsignaal lopen de meiden de grasmat af met weer acht prachtige doelpunten op het scorebord!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!