Daniel Stalpaertstraat 1
1333NA
ALMERE
tel. 036-5322197

Zeer vroeg moesten de meiden verzamelen voor een wedstrijd tegen de jongens van Buitenboys. Onze coach was door wat laatste minuut regelwerk iets verlaat, de mist boven de weg naar Almere was dicht, waardoor wedstrijdbespreking en warming-up wat gehaast moesten worden uitgevoerd.

Toch gingen de meiden met duidelijke instructies het natte - echt gras - veld in. Goede passing, op tijd druk zetten, durven voetballen. Dat deden ze. Vanaf de aftrap liet het team zien dat ze verder waren dan de tegenstander. Die had echter een sterk wapen: de lange bal en spelers met een goed schot. Aangevuurd door de vrijwel permanente geluidsgolven die de Almeerse coach wist te produceren, liepen de boys uit naar een comfortabele 4-1 voorsprong.

Mooi om te zien dat de Bussumse meiden bleven knokken om iedere grasspriet, en warempel ze kwamen terug in de wedstrijd. Met mooie doelpunten van Tessa en Femke werd het 4-3. Een snelle uitval van de jongens zorgde toch weer voor de 5-3. Nog gaven de meiden niet op. Met mooie doelpunten van Tessa en Eline kwamen de meiden met nog twee minuten te spelen langzij. Geheel ontketend bleven de meiden aanzetten en jawel vlak voor tijd kwam de bal uit bij Alexia die verdiend de winnende erin prikte.