Doelpuntenregen

Doelpuntenregen

Datum

8 mei 2021 11:30

Accommodatie

Sportpark Rie Mastenbroek
Rie Mastenbroeksportpark 4
1314AZ
ALMERE
tel. 036-5346948

Na de experimenten met de gemengde teams waren de meiden de afgelopen wedstrijden blij om weer met het eigen team te mogen aantreden. Met iedere wedstrijd waren ze beter gaan voetballen. De vakantie leek een hinderlijke onderbreking van dat ritme. Zouden de meiden deze zaterdag de draad weer kunnen oppakken?

Met een kleine bezetting was deze week getraind op afwerken en balcontrole met trucs als de Zidane, de Jackie Groenen en de Tony Kroos. Dat wilden we terug zien in de wedstrijd tegen de JO11-3-mannen.

Vaste waardes in de defensie, Jip en Julie, genoten nog van de vakantierust, maar steun was gevonden in het MO11-1 team bij Jelaisa, het zusje van onze keeper Jurmecia.

Na een stevige maar zeer geroutineerde warming-up begonnen de meiden strijdvaardig als altijd aan de wedstrijd. Mooie combinaties en goed samenspel leverde het openingsdoelpunt van Puck op. De jongens bleven veel weerstand bieden en kwamen een paar keer dreigend voor het doel. Twee goede doelpunten van Sana en een van Indy volgden, maar de jongens wisten er ook twee in te prikken. Bij de vorige ontmoeting hadden de meiden een 4-2 voorsprong uit handen gegeven. Bij het ingaan van het vierde kwart was de boodschap duidelijk, dat mocht niet nog een keer gebeuren.

Vol enthousiasme werd de strijd aangegaan. De regen kwam pas later maar de doelpunten regenden binnen. Met fraaie doelpunten van weer Puck, Sana en Indy werd de verdiende eindstand van 7-2 bereikt.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!