Mixen maar

Mixen maar

Datum

20 maart 2021 12:45

Accommodatie

Sportpark Meerweg
Meerweg 63
1405 BD
Bussum
tel. 035-6943992

Zaterdagmiddag met een heerlijk zonnetje, geen wind en goed gemutste speelsters begonnen de meiden aan hun wedstrijden. Met de lente haast tastbaar in de lucht en een hoop vrolijkheid in het gehoor ging het fluitsignaal.

Net als voorgaande weken in de mix samen met de jongens, deze keer mochten de meiden van MO12-1 aantreden met JO11-4. Werd je gewisseld in het ene team moest je invallen in het andere. Ieder kwart dus een geheel andere samenstelling. De jongens en meiden moesten flink aan de bak, en laten zien wat ze waard waren.

Met veel snelle acties en goede combinaties waren beide  wedstrijden op verschillende momenten heel spannend. Het doel kwam veelvoudig in het vizier maar vaak ging de bal net naast, op de lat of was er op het laatste moment toch een tegenstander die ermee vandoor ging.

De chemie tussen de teams was minder dan de afgelopen weken, toch was de coach was gematigd positief over het verloop van de wedstrijden. Schouders eronder en volgende week zaterdag een nieuwe uitdaging! 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!