Sneeuw in aantocht

6 februari 2021 10:15

Yes het is weer zaterdag! En wat voor zaterdag. Sneeuwpret op komst, schaatsen uit het vet en de BFC Confetti Challenge!
Trappelend van ongeduld betraden de meiden de grasmat. Na een goede warming-up was het zover.

Geconcentreerd en gedreven gingen de meiden de strijd aan met de JO11-4. Mooie combinaties en technische trucjes brachten de meiden na het eerste kwart op een verdiende 2-0 voorsprong. Maar de jongens lieten zich niet kisten en kwamen na foutjes in onze achterhoede snel terug tot 2-2. Met een fraaie knal die via de onderkant lat door de keeper achter de lijn werd gevangen, kwamen de meiden weer op voorsprong.

Na rust was het knokken om er een doelpuntje bij te maken, maar een veelheid van kansen voor de meiden leidde niet tot doelpunten behalve een mooie kopbal waarmee een 4-2 voorsprong werd bereikt.

Met het vertrouwen dat 'ons' kwart aanbrak, gingen de meiden de laatste twaalf minuten tegemoet. Maar helaas lieten de vermoeidheid en de afwezigheid door een blessure van een van de pilaren in de defensie zich voelen. Vrij gemakkelijk werden drie goals weggegeven en moest het team toch een nederlaag aanvaarden.

Dat ging echter met opgeheven hoofd, de vorige wedstrijden waren deze jongens veel sterker geweest en nu hadden de meiden een overwinning verdiend. Met snelle tred liepen de meiden het veld af in de hoop dat het snel zou gaan sneeuwen. Op naar een heel ander soort pret!