Datum

30 januari 2021 12:45

Accommodatie

Onbekend

Deze koude middag was het decor van een spannende wedstrijd. De meiden van MO11-2 (Anneroos, Annemeis, Annemijn, Bodyl, Féline, Hebe, Lieke, Lou, Milou en Philine) mochten aantreden tegen MO11-1. Spelen tegen ‘de selectie’ vinden ze leuk, spannend en een uitdaging waar ze hun tanden wel in willen zetten. De eerdere onderlinge wedstrijd dit jaar speelde MO11-2 met veel invallers en werd er flink verloren. Vandaag konden ze als team samen aftrappen voor een herkansing.

Druk zetten vanaf de start, blijven werken voor de bal & de winst en gewoon lekker samen voetballen. Met die opdracht gingen de meiden het veld in. Ze begonnen enthousiast, maar zonder vaste keepster blijft het soms lastig om het doelsaldo op 0 te houden. Zo stonden ze helaas al snel 1-0 achter door een ongelukkig uitgenomen bal. Maar, de meiden treurden niet lang, want Féline schoot vanaf het middenveld met een juweel van een schot de bal in 1 keer in het net. 1-1!

Daarna ging het gelijk op. Beide teams werkten hard. Mooie acties over en weer. En sterke verdedigende acties. Beide teams hadden harde werkers achterin. Bij MO11-2 veegden Lieke, Hebe en Lou met hulp van het middenveld iedere keer de boel weer schoon. Beide teams scoorden twee mooie doelpunten.

Bij een stand van 3-3 in de tweede helft (de meiden spelen 2x 25 minuten, volgens het BFC onderlinge rooster) en nog 10 minuten op de klok hebben de coaches de meiden nog wat extra aangejaagd. Nog 10 minuten hard werken, alles geven wat je hebt en gaan voor de winst. En dat deden de meiden! De verdedigers bleven alert. Anneroos hield als keeper goed stand. En na een mooie aanval met goed overspelen kreeg Annemeis de bal voor haar voeten. Ze keek, dacht even na en schoot de bal zelfverzekerd de goal in. En 3-4 bleek niet de eindstand! De meiden bleven samenwerken en aanvallen. Na goed overspelen ging Annemeis op de goal af met alleen de keep voor zich en Bodyl naast haar. Weer dacht ze na en net voor de goal gaf ze een pass naar Bodyl die scherp in schoot. Een 3-5 overwinning voor een heel gedreven en enthousiast team! 10 dolenthousiaste meiden, die iets gedaan hadden waar ze vooraf eigenlijk niet in geloofden!