Teruggeknokt

Teruggeknokt

Datum

16 januari 2021 12:45

Accommodatie

Sportpark Meerweg
Meerweg 63
1405 BD
Bussum
tel. 035-6943992

Fantastisch zoals het allemaal geregeld is! Het jaar is nog maar net begonnen en hup, daar ging de BFC Corona Challenge 3 alweer van start. De meiden hadden er weer waanzinnig veel zin en konden niet wachten. Druk kletsend over dat het ook snel zo gaan sneeuwen waren ze driftig bezig met de warming-up.

Ze moesten weer aantreden tegen JO12-04. De eerste wedstrijd in november was toegegeven de minste wedstrijd die ze dit seizoen speelden, en die ging dan ook met een forse uitslag verloren. De opdracht was om het beter te doen en revanche te nemen op jezelf.

Ondanks een uitstekend begin stonden de jongens al snel op voorsprong. De technische begaafde, snelle linkerspits Adam Akchich was een ware plaag voor onze verdediging. Zijn impulsen en strijdlust maakten het verschil tussen de twee teams.

Mooi om te zien was dat meiden de rug rechtten, zich niet lieten kennen en volop de strijd aangingen. Door mooie combinaties en goed omschakelen kwamen ze terug in de wedstrijd, en werd het nog bijna spannend. Geen vlokje sneeuw aan het einde van de wedstrijd maar ondanks het verlies verlieten de meiden met een goed gevoel het veld! Op naar de volgende wedstrijd!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!