“BFC CORONA CHALLENGE” herkozen ! - Bussumse Football Club

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

“BFC CORONA CHALLENGE” herkozen !

“BFC CORONA CHALLENGE” herkozen !

BFC JO17-1

2 - 2

BFC JO16-1

Competitie

Corona competitie bovenbouw 11x11

Datum

7 november 2020 15:45

Accommodatie

Onbekend

“Je gaat het pas zien als je het doorhebt” , quote ’s lands beroemdste voetbalfilosoof ooit. Zijn vooruitziende blik trof ook op zaterdag 7 november ‘ons’ Sportpark Meerweg in Bussum. Tijdens Dag 3 van de “BFC Corona Challenge” (deel 1) vielen veel puzzelstukjes weer op zijn plaats en leek het alsof de bizarheid van tijd een andere wending had gekregen. Natuurlijk, het publiek langs de zijlijn werd node gemist, evenals de kantineopbrengsten die tot recordhoogten zouden zijn gestegen. Toch leek ‘Corona’ voor even niet te bestaan. Geheel in stijl spiegelde BFC zich aan de realistische actualiteit en trok het de blauwe draad van de voorbije weken moeiteloos door op deze zonovergoten finaledag.

Het leken de Amerikaanse verkiezingen wel! Met opnieuw 36 wedstrijden tussen 9:00 en 18:00 uur hadden de kiesmannen gezorgd voor een spectaculaire eindronde van de interne competitie die de club in verenigde staten heeft gebracht. Jongens en meiden, prestatief en recreatief, vreugde en teleurstelling, alle stemmen werden gehoord, gezien en geteld. Drie (zater)dagen lang streden blauwe shirts tegen rode tricots en uitslagen bleven veelal tot het laatste moment ongewis. De scriptschrijver werd op zijn wenken bediend toen de scoreborden bij de twee laatste klassiekers in poule A, naast elkaar, onder een kristalheldere duisternis, in the spotlights, op vijf minuten voor het verstrijken van de speeltijd nog gelijke standen weergaven. Geen vallende sterren dit keer, omdat er voor eventjes geen andere wensen waren voor de onpartijdigen. Uiteindelijk trok het vlaggenschip van de jeugd (JO19-1) met drie goals in de slotfase de volle winst, pakten de jongste pubers in poule A (JO16-1) het zilver en werden de drie puntendelingen van JO17-1 in brons gegoten, smakend naar meer. In de onderbouw stelde JO12-2 de groepszege soeverein veilig. Zo trokken beide Hoofden Opleiding met hun eigen team aan het langste eind. Da’s logisch”.

Behalve aan JO19-1 en JO12-2 ook felicitaties aan de andere groepswinnaars: JO18-2, JO16-3, JO14-1, JO14-3, JO14-4, JO13-1, MO13-1, JO11-1, JO11-4, JO12-5, JO10-1, JO10-3, JO9-3, JO9-6, JO9-8 en JO8-5. Mooi stel, mooi lijstje!

Wat nu? Trainers, leiders en coördinatoren zijn reeds op de hoogte gesteld over het vervolg, want natuurlijk komt die er! De vrije zaterdagen van de speelkalender in 2020 zullen hun waardige invulling houden. De definitieve Blauwdruk zal spoedig worden verspreid en gedeeld. Goed voorbeeld doet volgen, dus wederom een poulefase met her en der een twist in de samenstellingen om de standaarddeviaties zo gering als mogelijk te houden. Democratisch besloten ;-)

Resumé: Geslaagde eerste speelronde, op naar “BFC Corona Challenge, part 2” !

#BFC “Mes que un club

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!