BFC meiden slaan dubbelslag!

BFC meiden slaan dubbelslag!

BFC MO13-1

-

Victoria MO13-1

Datum

22 juni 2019 14:00

Accommodatie

Onbekend

Zaterdagochtend vroeg, de MO11-1 en MO13-1 melden zich in Loosdrecht voor het “Jonge Dame toernooi” bij het al 125-jarig Victoria. In korte wedstrijden moeten de meiden meteen weten te vlammen. Met name voor de MO11-1 een uitdaging, aangezien ze dit seizoen in de competitie kampioen zijn geworden door vooral in de laatste twee kwarten met doelpunten te strooien.

Maar de MO11-1 meiden gaan voortvarend van start en winnen de eerste twee poulewedstrijden tegen Victoria 1 en Loosdrecht met overtuiging. Tegen SDO 1 wordt het lastiger en rolt er een ongelukkig gelijkspel uit. In de finale om de plaatsen 1 en 2 staan BFC en SDO 1 dus weer tegenover elkaar.

De MO13-1 meiden kijken in de poule eerst de kat even uit de boom en spelen gelijk tegen VV Katwijk. Van Rood-Wit ’58 en Victoria weten ze wel te winnen. BFC en Victoria staan in de finale om de plaatsen 1 en 2. De finales worden tegelijkertijd gespeeld…

Zowel MO11-1 als de MO13 zetten meteen druk op de tegenstander en in beide wedstrijden weten de meiden al snel een goal te maken. SDO biedt nog wel weerstand maar komt niet tot scoren. Voor Victoria zit er ook op. Zo kunnen twee BFC teams tot toernooiwinnaars worden gekroond! Bovendien weet Tess de prijs voor het hardste schot - 43 km p/u - van alle MO11 teams binnen te slepen. Alle meiden en trainer-coaches gefeliciteerd!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!