Wine & Dine

De lustrumcommissie presenteert:

Wine and Dine – A dinner with the ladies!

Op 1 mei 2020 bestaat BFC honderd jaar. Om dit heuglijke feit op passende wijze te vieren, zal de Lustrumcommissie gedurende het seizoen 2019-2020 verschillende activiteiten organiseren voor alle BFC-leden!

Klap op de vuurpijl wordt natuurlijk het lustrumweekend rond de verjaardag van de club, maar het hele seizoen zal in het teken staan van deze fantastische mijlpaal voor Bussums Fijnste Club! 

Om alle activiteiten die de Lustrumcommissie in het lustrumjaar zal organiseren mogelijk te maken, is natuurlijk budget nodig. Daarom doet de Lustrumcommissie, naast het werven van sponsoren, ook zelf actief aan fondsenwerving. Een mooi voorbeeld hiervan was de geslaagde oliebollenactie ‘Alle bollen verzamelen!’ op 31 december 2017.

 

A diner with the ladies

Op zaterdag 2 juni in nauwe samenwerking met BFC Dames 1 weer een heerlijk evenement, waarbij de liefde voor BFC wederom door de maag zal gaan. Op deze mooie zaterdag kunt u, samen met vrienden en/of familie genieten van een hoogwaardig viergangendiner, bereid door twee professionele chefs!
Tijdens deze avond wordt u volledig in de watten gelegd door de chefs en de speelsters van Dames 1, terwijl u kunt genieten van de heerlijke wijnen van Petit Clos en de prachtige aankleding van De Bloemenschoof.

De kosten van dit diner bedragen €32,50 p.p. (excl. dranken) en alle opbrengsten komen volledig ten goede aan het lustrumjaar 2019-2020!

Wilt u genieten van een hoogwaardig diner, en de club tegelijkertijd steunen? Twijfel dan niet en reserveer snel! Reserveren kan tot 15 mei via bfc100jaar@bfc-bussum.nl (onder vermelding van het aantal personen, de voorkeursgerechten en eventuele allergie-informatie). 

Let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus VOL=VOL!

 

Lees hier meer over de lustrumcommissie.

Volg ons vooral ook op Facebook & YouTube!