Zinderend gelijk spel JO10-3

Druk overleg tijdens de rust!

Eindelijk! De winterstop is nu écht voorbij. De zon komt zelfs door als de jongens rond half 1 het veld betreden. Dit keer hadden coach Jaap en leider Baudewijn een flinke warming up bedacht. Onze mannen hebben namelijk altijd wat opstart problemen. Dus alle oefeningen en warming up drills uit de kast. Gelukkig een compleet team, ook Jake is weer beter.

Dit keer tegen Waterwijk JO10-2. Een wedstrijd met een spannende verwachting, dus het was belangrijk dat we op scherp het veld in gingen. Maar ook dit keer waren onze mannen weer ietwat tam in de opstart en binnen no time stonden we 0-2 achter! Het BFC publiek werd gek langs de lijn. ‘Wat doen ze nou?; Dat hoeft toch helemaal niet!; Ze moeten dit aankunnen! Heee mannnu!, WAKKER WORDEN!’.

Gelukkig was dat niet tegen dovenmansoren en toen barstte de strijd los. Van een 0-2 achterstand naar een 5-3 in de rust! Goed samenspel, snoeihard werken van de verdediging, de aanval die elkaar weer wist te vinden, prachtige boogbal in de rechterbovenhoek, onbereikbaar voor de keeper..BFC-waardig spel! Maar ook Waterwijk liet zich gelden van 5-3 naar 5-5, naar 6-5 naar 6-6 naar 7-6 naar uiteindelijk 7-7!

Het publiek van beide teams stond stijf van de stress. Wat een wedstrijd, wat een doelpunten regen. Het was top! Maar volgende keer winnen jongens, want de winst hadden jullie eigenlijk al in handen! Gelukkig krijgen jullie nu pittige tegenstanders, dus dat wordt een mooie teamuitdaging.

Van een altijd enthousiaste fan!