BFC JO10-3 verslaat Waterwijk JO10-3 met 8-7

Tijl knokt door en zorgt voor de 6-6

Wat verlaat, deze fan moest nog even bijkomen van wel een heel spannende wedstrijd. Deze staat op de nominatie om wedstrijd van het seizoen te worden. Ongelofelijk, de uitslag geeft het al aan, een ware doelpunten regen.

BFC begon goed. In de eerste minuut scoorde Zeyd meteen de 1-0. Dat beloofde lekker te gaan. Daarna een reeks aan kansen die veelal op de paal terecht kwamen. Met een tegenpartij die de druk op voerde door het tempo hoog te houden en snel te counteren. De 1-1 zat er in en kwam er ook. Lars liet dat niet over zijn kant gaan en hielp Mads met een mooie voorzet: 2-1. De 3-1 ontstond spectaculair door een mooie bal van Zeyd naar Mads die doorzette naar Lars die de keeper tegenkwam, maar daar was Pepijn en die regelde dat wel even. De rust werd ingeluid door een 4-2 van Zeyd die de keeper wel heel mooi uitspeelde.

En dat allemaal terwijl het flink doorregende.

Na de rust gaf Bram slim de bal door aan Zeyd die doorzette naar Mads 5-2. En waar de keeper van de tegenpartij het in de eerste helft zwaar had, kreeg onze verdediging het samen met Jake in de tweede helft voor zijn kiezen. Van een relaxte voorsprong veranderde de wedstrijd in een rap tempo. Binnen no-time was het 5-5, met zelfs opeens een achterstand van 5-6! Ongelofelijk, hoe kon dit nou opeens gebeuren? We waren de organisatie gewoon even kwijt. Bram, Elias, Teun, Thijmen, Tijl en Jake bleven er hoe dan ook voor knokken. Ze bleven de aanval helpen opbouwen, want verlies zou te erg zijn. Luidt aangemoedigd door het publiek aan de kant. Vanaf dat moment ging het gelijk op. Tijl maakte er zelfs 6-6 van! Toen 6-7! In de eindminuten kon Mads er gelukkig nog 7-7 en vervolgens 8-7 van maken, maar alleen maar omdat het team zich goed herpakte en tot in de laatste minuut door knokte.

Jongens, wat een wedstrijd! Maar hoeveel leuker is deze competitie waarin elke punt bevochten wordt en waarbij het zo spannend is om naar te kijken.

Van de trouwe, lyrische JO10-3 fan!