Winst op NVC E2 door BFC E4

Geconcentreerd en zelfverzekerd komt BFC E4 het veld op. De vertrouwde startopstelling van BFC E4 staat klaar met keeper Seth, linksback Abel, rechtsback Bauke en op het middenveld Luc G met in de voorhoede links buiten Quinten, rechts buiten Sem en in de spits Luc VDD. BFC staat klaar voor de aftrap. Skander geeft het fluitsignaal. De wedstrijd is begonnen.

 

BFC E4 gaat er gelijk op en zet meteen druk. Daardoor is NVC E2 verrast. Al spoedig heeft BFC E4 de bal veroverd, en zet een aanval in.  Na een paar minuten komt er ruimte voorin, Luc G dribbelt met de bal naar de zijkant en geeft de bal voor aan Sem, waardoor Sem de bal snoeihard in de netten schiet. Dit smaakt naar meer. Het volgende goal is snel gemaakt, Quinten schiet de bal super mooi onderkant lat erin. Toen er gewisseld werd kwamen Deef en Olivier erin. Dat was een nuttige wissel daardoor kregen de toeschouwers mooie combinaties te zien. Met 2-0 gaat BFC E4 de rust in.

 

Na een peptalk van Menno en Arnoud mag BFC E4 aftrappen. Na een paar minuten kwam er een snelle spelhervatting van Seth en wordt Luc G aangespeeld. Luc G maakt een actie en speelt de bal naar Deef die hem mooi geplaatst erin schoot. Dan volgt een moment van zwakte, het team verslapt en BFC E4 krijgt twee tegengoals om de oren. De spanning stijgt. Het team werd aangemoedigd door enthousiaste ouders en toeschouwers. Dit wordt toch geen herhaling van die ellendige wedstrijd tegen TOV in Baarn?0

 

BFC E4 herpakt zichzelf en de jongens blijven voetballen. Dan wordt Abel aangespeeld door Seth, Abel past naar Olivier die hem op een fraaie manier hem terugkaatst, Abel loopt door, hij maakte een mooie actie en boem! Abel schiet keihard halfhoog in de rechterhoek, 4-2! Voortdurend wordt door Menno gewisseld. In de laatste minuten met Quinten, Sem en Luc VDD voorin bracht Menno de druk weer op het goal van NVC E2. Deef, die zowel voorin als achterin een sterke wedstrijd speelde wist nog op het laatste moment een actie van NVC E2 te stoppen, met een mooie sliding.

 

Al met al weer een spannende wedstrijd met mooi voetbal van de E4. Ze zitten nog volop in de race om de competitie te winnen. Het worden nog spannende weken …….