Victoria JO9-11M – BFC JO9-10M

Op deze natte zaterdagochtend hadden de BFC-meiden er weer zin in. Er moest iets rechtgezet worden na de nederlaag tegen SDO.Zonder Emmy, Bailey en de grieperige Fenne, maar mét debutante Willemijn moesten onze meiden de strijd aanbinden tegen het jongste meidenteam van Victoria.

Coach Patrick had onze meiden goed neergezet. Anna op de goal, Roos en Indy achterin en aan Feline en Willemijn de taak om Charlotte en Kyara in stelling te brengen.
Al snel bleek de hand van de meester en werd het veldoverwicht omgezet in doelpunten.

Het was weer een waar genot om te zien dat de meiden elkaar steeds beter gaan vinden op het veld en dat het enthousiasme iedere week weer groter wordt. Ook leuk te zien dat Willemijn (onze nieuwe dartel) moeiteloos meedraait.

Anna kon vandaag alleen tijdens de penalty’s na afloop haar kunsten laten zien. Door de goede opbouw en het sterke middenveld konden Kyara en Charlotte als aanvallers de volledige productie van 7 goals op zich nemen. Een echte teamprestatie!

Volgende week thuis tegen Hooglanderveen. We verwachten compleet te zijn, met Bailey, Emmy en de herstelde Fenne. Met mascotte Beerbeer erbij moet het zeker weer goed gaan komen.

Mascotte Beerbeer