Verslag wedstrijd BFC JO11-5 tegen FC Weesp JO11-3 door Kain de Ridder

 

 

Voor mij een spannende dag weer! Ik had met Daan afgesproken dat ik alleen mag keepen wanneer we met 3 punten voor staan. Maar dat is in de laatste paar wedstrijden niet zo geweest..:(

Alles leek erop dat het vandaag een keer moest gaan gebeuren. Het weer is goed, we spelen thuis en we kregen goede aanwijzingen van de coach. We gingen direct al aanvallend spelen en Gino maakte snel zijn eerste doelpunt.  Het 2e doelpunt kwam van Berend vdB, het derde doelpunt van Wiebe, het vierde doelpunt van Mees LvB en dat ging maar door en door en voordat we het wisten was de 1e helft voorbij en waren er al 7 doelpunten van ons gemaakt.

Daan zei; Kain nu kan het wel hoor en toen mocht ik op doel. Spannend want ik wil natuurlijk geen enkele bal doorlaten. Berend vdB maakte de 8 en 9-0 en toen kwam de tegenstander voor het eerst met een goed schot en helaas kwam toen de 9-1.  Gelukkig bleven Berend en Mees prijzenschieten. We moesten nog wel  2 doelpunten weggeven. Jonathan maakte nog een mooie 16-3 en Berend de 17-3 en toen vloot de scheids.

Sneu voor de tegenstander maar een mooi overwinning voor ons.

En super blij dat ik een keer kon keepen!!

Kain