JO11-2: Valse competitiestart

Zaterdagochtend 9.00 u startte de competitie uit tegen AS’80. Na de goede resultaten in de beker, gingen we met een goed gevoel van start. Het werd een moeizame wedstrijd waarin BFC grote delen van de wedstrijd een overwicht had, maar de punten in Almere bleven. BFC speelde slordig en wist eigenlijk niet veel kansen te creëren tegen een fysiek sterke(re) ploeg. BFC probeerde het eigen spelletje te spelen met een goede opbouw en verzorgd samenspel. Probleem was dat veel duels verloren gingen en de eindpass niet aankwam. De paar kansen, die BFC toch kreeg werden helaas niet benut. AS’80 zette er aanvallend niet heel veel tegenover, maar had een sterke middenvelder, die voor rust 2 keer knetterhard uithaalde en zo gingen we rusten met een 2-0 achterstand.

Na rust een zelfde spelbeeld, waarbij zeker positief was dat BFC hard bleef werken om de aansluittreffer te scoren, nodig om er weer een echte wedstrijd van te maken, hetgeen helaas niet lukte. AS’80 bleek een effectieve ploeg, want uit een van hun spaarzame aanvallen werd ook nog de 3-0 gescoord.

Volgende week beter, jongens,  thuis aan de Meerweg. We spelen dan tegen Altius, aanvang 8.30 uur. De toegang is gratis, dus we rekenen op veel publiek!

Jullie trouwe schrijversteam dat met veel vertrouwen de rest van de competitie blijft volgen!