Succesvolle keepersinstuif

Ruim 20 keepers hebben 15 juni deelgenomen aan de keepersinstuif welke was bedoeld als afsluiting van dit voetbalseizoen, maar ook gericht op het nieuwe voetbalseizoen.
Onder het toeziend oog van de keepers-coordinatoren Menno en Ruud werd gestart met de warming-up welke als vanouds werd geleid door Storm Brinkhuis.
Daarna werden enkele vormen van voeten- en coordinatiewerk met veel verve gedaan en werd ook uitgelegd waarom je een bepaalde (uitgangs)-houding moet aannemen.
Daarna werd de groep opgesplitst in 3 groepen en werden er schoten gelost vanaf 5, vervolgens 10 en tenslotte vanaf 15 meter, waarbij het doel steeds meer naar voren moest worden verdedigd; waarbij Storm en Justin mijn assistenten waren. Vervolgens werden er duels 1:1 afgewerkt en de instuif werd afgesloten met een grote partijvorm.

Ondergetekende is heel tevreden hoe de instuif is verlopen, ondanks het feit dat we in het begin een hevige regenbui moesten trotseren. Ook ben ik heel content hoe de keeperstrainingen op vrijdag afgelopen seizoen zijn verlopen.

Uiteraard zullen de trainingen ook volgend seizoen op vrijdag voortgang vinden. Ik wil hierbij keepers en ouders bedanken voor het vertrouwen dat zij in mij hebben gehad en dat vertrouwen hoop ik volgend seizoen voort te zetten.

Wanneer we precies gaan beginnen is nog niet bekend, wel is bekend dat in het begin van het nieuwe seizoen wederom een instuif zal worden  gehouden.
Mogelijk zullen er tussendoor nog enkele activiteiten op keepersgebied plaatsvinden, dus hou deze site goed in de gaten.

Ik wens iedereen een prettige vakantie. Mochten er vragen zijn over de keeperstrainingen op E- en F-niveau stuur dan een mail naar: IRehorst1949@kpnmail.nl  en ik probeer u zo snel mogelijk antwoord te geven.

Inge Rehorst, keeperstrainer niet-selectieteams E/F