Succesvolle bekerronde F-selectieteams

20 oktober was een succesvolle bekerdag voor de F-selectieteams van BFC.  De F1 tot en met de F6 wisten hun bekerwedstrijd winnend af te sluiten. Dat is voor deze teams een prachtig resultaat.

BFC F1 moest even op gang komen tegen Zuidvogels F1, maar wist met goed voetbal en de gebruikelijke vechtlust toch met ruime cijfers door te bekeren. De 2-6 winst in Huizen was geheel terecht. De goals uit corners waren opzienbarend.

F2 speelde een spannende wedstrijd tegen BVV ’31 F1. De 1-0 voorsprong na 40 minuten werd met grote vreugde ontvangen.

Even daarvoor werd BVV ’31 F2 door BFC F3 met gemak aan de kant gezet. Met 8-1 werd het goede spel in duidelijke cijfers uitgedrukt.

Het hoogste eerstejaars selectieteam BFC F4 had meer weerstand dan normaal. In Weesp werd de plaatselijke F3 op een  3-4 nederlaag getrakteerd. Naast goed voetballen kan er door BFC F4 ook gestreden worden! Prima!

De F5 heeft de smaak van winnen ook te pakken! De 9-6 overwinning tegen Zuidvogels F3 is een bewijs van de goede progressie van dit talentvolle team.

En tot slot wist BFC F6 met 3 punten tegen NVC F3 huiswaarts te keren. De 3-4 overwinning gaf reden tot grote tevredenheid bij spelers en coaches. Goed werk!

Mooie resultaten voor deze F-teams. Het tekent de goede ontwikkeling die de spelers doormaken. Een compliment voor de betrokken trainers en leiders. Ga zo door!

 

Severijn van der Veen