Spannend potje MO11-1 tegen Eemnes

Zaterdag traden de meiden van MO11-1 voor de tweede keer aan in de competitie, deze keer speelden ze tegen Eemnes MO11-1. Vanwege de afwezigheid van twee vaste waarden was het team blij met de drie invallers uit MO11-2: Maeve, Nicia en Nicole.

Het team van Eemnes bleek enkele vaardige speelsters te hebben opgesteld, die de gaatjes in de BFC-verdediging snel wisten te vinden. Door goed keeperswerk van Puck werd schade voorkomen. Iris, Käthe en Nicole verdedigden solide. De aanvallers Riva, Indy, Maeve en Nicia werden steeds gevaarlijker in de spits, de 1-0 was een logisch gevolg.

Een snel doelpunt van de Eemnesser meiden in de 2e helft veranderde de zaak. Er ontstond een gelijkopgaande strijd. Door Noor naast Robin te laten spelen – een nuttige tip van assistent-coach Rob – op het middenveld kantelde deze langzaam in het voordeel van de BFC-meiden. Met Nicia op goal en Käthe en Iris in de defensie kwam er haast geen aanvaller meer doorheen. Noor en Robin regeerden op het middenveld. Twee mooie goals van Riva beslechtten deze in de stromende regen gespeelde wedstrijd.