Niet alleen de zon heeft geschenen op zaterdag, maar ook de jongens van JO11-6

Wat een mooie dag was het laatste zaterdag, meteen na de eerste minuut hebben de jongens van BFC ∆O11-6 zich herpakt van de week daarvoor met een 1-0 van Carvin. Ze hebben gespeeld tegen een sterk AS 80. Na het eerste doelpunt begon de verdediging van BFC met Kain. Vervolgens hadden we twee mooie kansen gemist. Beide waren een voorzet van Wiebe naar Mees LvB, maar helaas waren deze doelpunten niet voor ons.

Het tweede doelpunt was er eentje van Mees LvB en deze kwam na een aantal pogingen. Meteen na dit doelpunt begon een sterke aanval van AS 80, maar onze keeper Daan heeft goed verdedigd. Beide teams waren goed aan het spelen en verdedigen en uiteindelijk had AS 80 de kans om dicht bij het doel te komen, tot dat Jonathan, een van onze top verdedigers, de bal heeft gepakt van de tegenstander.

Daarna was Berend van Haarlem aan de beurt, hij schopte de bal in het doel, maar helaas heeft de keeper deze gepakt. Later heeft Simon onze stand van 2-0 verdedigd en dat is hem goed gelukt. 1, 2, 3, 4, 5 zoveel pogingen en een van deze was ook van Berend van den Berg, maar de stand was nog steeds 2-0. Ook na een vrije trap, wat een geluk had AS 80 na al deze pogingen. Het laatste doelpunt van de eerste helft was gemaakt door Mees van Lunteren en zo sloten we de eerste helft af.

De tweede helft begon precies zoals de eerste, een mooi doelpunt op afstand door Carvin, alweer in het eerste minuut. Het vijfde doelpunt kwam snel en deze was een voorzet van Carvin naar Wiebe die de bal mooi heeft gekopt, helaas heeft de scheidsrechter niet gezien dat de bal binnen het doel was. De stand was nog steeds 4-0. De jongens van BFC bleven verdedigen en het vijfde doelpunt kwam door een fout van de keeper. In de laatste minuten waren onze aanvallers heel hard aan het werken en ook onze verdedigers.De bal werd dus vrij gedomineerd door BFC, maar helaas geen doelpunten meer. De eindstand was 5-0. Nu maar hopen dat volgende keer, de zon alweer schijnt voor ons.