Monsterscore bij BFC-C2 tegen AMVJ-C1

Afgelopen zaterdag was een belangrijke wedstrijd. BFC had nog geen punten gehaald in de competitie en wilde nu eens heel graag winnen.
BFC-C2 begon erg sterk en AMVJ had eigenlijk meteen geen schijn van kans. Na ongeveer 15 minuten stond het al 5-0! BFC bleef scherp en ging gewoon door met doelpunten maken. De C2 maakte gebruik van de ruimte en speelde mooi rond. De C2 mannen bleven strooien met mooie passes en goals. Het publiek werd steeds maar enthousiaster. Tijdens de rust stond het 12-0! BFC -C2 was blij met de stand maar wist wel dat het scherp moest blijven om een nog mooiere score neer te zetten. Én de 0 te behouden. Na rust werd er nog vrolijk op los gescoord. De trainer van de C2 (Martijn) werd zelfs zo enthousiast dat de keeper Stanley zijn eerste minuten mocht maken  als veldspeler en direct scoorde! Ook al speelde Stanley mee in plaats van te keepen, BFC bleef scherp in het drukzetten en afmaken van kansen. Uiteindelijk kwam er een monsterlijke uitslag van 28-0!

Na de wedstrijd was de C2 blij met de drie punten maar ook om geschiedenis te hebben kunnen schrijven met zeker één van de grootste overwinningen ooit in de geschiedenis van BFC. Op naar de volgende wedstrijd!

Door: Willem Voorhoeve