MO19-1 wint weer van vv de Meern (4-2)

Eindelijk, we waren compleet vandaag. Tijd dus voor een teamfoto en een mooie kans om de 3e plaats te veroveren. Na de 1-3 winst van vorige week, tegen dezelfde tegenstander , moest het toch te doen zijn.

Ja het is gelukt, maar het ging echt niet makkelijk. De Meern speelde vele malen beter dan vorige week, ze hadden ook meer spelers dan vorige week, maar wij waren wederom dodelijk met onze counter. Esther scoorde de 1-0 na een pass van Jip en Jip scoorde zelf vanuit een penalty de 2-0. Dit was de ruststand.

In de rust aangegeven dat we er nog lang niet waren, dat we echt scherp moesten beginnen. Dan gebeurt er waar je ook bang voor bent, de tegenstander komt terug op 2-2 en zeker terecht. Om bepaalde redenen Florien heel laat ingebracht en dat bleek een gouden wissel want ze scoorde de 3-2. Dewi gooide daarna de boel op slot door de 4-2 in te tikken. Door deze winst klimmen de dames naar de 3e plek met uitzicht op meer. Nu komen nog 4 wedstrijden tegen de nummers 1 en 2. Wie weet wat er nog gaat gebeuren!

Complimenten aan Esther. Ze heeft bijna op elke plek gespeeld en er zijn weinig spelers die dat kunnen.

Helaas viel Dewi geblesseerd uit, aankomende week zal moeten blijken wat de ernst van haar blessure is. We wensen je veel sterkte.

Volgende week zijn we vrij, maar de 22e staat de klapper uit tegen de huidige nummer 2  DVSU op het programma. ( 12 uur)