MO19-1 verliest met 0-9 van topploeg Reiger Boys mo19-1

0-9 is zeker een terechte uitslag. De meiden van Reiger Boys zijn stuk voor stuk zeer goede spelers en samen een zeer sterk team wat afgelopen seizoen de beker heeft gewonnen.

Van te voren wisten we dat het een moeilijke wedstrijd zou worden zoals dat elke wedstrijd is in deze klasse. Met 12 speelsters, waarvan er 2 nog niet op volle kracht kunnen spelen gingen de meiden toch met een positief gevoel de wedstrijd in. Dit bleek ook wel aan het spel de eerste 10 minuten. Ze wisten het redelijk goed dicht te houden en kregen zelfs nog een klein kansje, maar het kon niet uitblijven dat Reiger Boys ging scoren. Ze creëerden de kansen heel makkelijk, vonden elkaar heel makkelijk. Ik als coach kan daar wel van genieten. Tegen dergelijke teams heb ik niet vaak gestaan. De rust werd bereikt met een 0-6 achterstand. Van deze 6 waren er 3 echt onnodig, maar er werden ook kansen gemist door Reiger Boys. De laatste 5 minuten van de eerste helft lieten onze meiden het een beetje lopen en dat is wel jammer. In de rust was het redelijk negatief, maar na een goed gesprek met elkaar toch weer de boel opgepakt. Wat er ook gebeurt, we blijven knokken. Dan zie je de 2e helft toch dat onze meiden leren. Er werden veel minder foutjes gemaakt. De meiden bleven knokken tot het laatste moment en daar moet ik ze een groot compliment voor geven. Er werd door geen enkele speelster verzaakt.

Reiger Boys scoorden nog 3 keer en 1 van die aanvallen was zo mooi dat ik er echt even voor geklapt heb. Dinsdag weer vol op trainen en toch elke wedstrijd beter worden, dat is het motto. De meiden trainen goed, blijven positief , een mooie groep dus. Ik ben blij met ze!

Ik weet dat het scheidsrechterweek is,   dus ; scheids bedankt voor het fluiten! Alleen jammer dat je 0-10 hebt doorgegeven haha

Brian van Beusekom