MO15-1 wint in de sneeuw

’s Ochtends vroeg leek er volgens de BFC website nog geen vuiltje aan de lucht. Alleen de wedstrijden in de bak waren afgelast, maar de rest ging door. Twee uur later ging de KNVB om, en werden alle wedstrijden in district West afgelast.

In de tussentijd was MO15-1 aan de wedstrijd begonnen onder omstandigheden die steeds slechter werden. De zijlijnen werden steeds minder zichtbaar, de bal liep steeds stroever over het veld en het werd steeds lastiger om het evenwicht op het gladde veld te bewaren.

Toch ging het elftal stug door, zonder maillots, geen klacht gehoord.

Wat voetbal en atletisch vermogen betreft waren de krachtsverhoudingen vrijwel gelijk. Extra punten en de verdiende overwinning werden behaald door de tomeloze inzet tijdens de redelijk barre omstandigheden en de intentie om echt te voetballen. Extra punten ook voor spits Soraya, voor haar hattrick. Extra punten ook voor de rest van het team die haar in staat stelde die hattrick te maken. Extra punten ook voor scheidsrechter Jeroen, die ondanks een zieke dochter toch kwam opdagen om deze bijzondere wedstrijd in goede banen wist te leiden.