Keeper voorkomt grotere nederlaag BFC JO15-1

Keeper Martijn Mostert heeft BFC JO15-1 behoed voor een grotere nederlaag tegen Hoofddorp. Aan hem was te danken dat de 4-0 in de boeken ging.

Na de eerste overwinning vorige week tegen DEM werd met enig enthousiasme aan BFC-kant uitgekeken naar het treffen met Hoofddorp. De ploeg is net als het elftal van Swen Bosch een laagvlieger in de tweede divisie A. Dat enthousiasme vervloog weldra na het eerste fluitsignaal. Het spel was van beide kanten onder de maat. Als enige verzachtende omstandigheid kon nog opgevoerd worden dat de harde wind vrij spel had op het open complex. Waar de neutrale toeschouwer ernstig rekening hield met een 0-0 halverwege, kwam de thuisploeg vlak voor de rust enigszins gelukkig op 1-0.

De tweede helft was nog maar nauwelijks begonnen, of BFC stond al met 2-0 achter. Een dreun die zijn mentale uitwerking niet miste: de bezoekers speelden daarna zonder enige vorm van zelfvertrouwen. Dat Hoofddorp – zonder zelf groots te spelen – de score kon uitbouwen naar 4-0 mag dan ook geen verrassing genoemd worden. Het was aan een paar reflexen van keeper Martijn Mostert te danken dat er niet nog meer treffers vielen.

Komende zaterdag wacht het thuistreffen met Roda ’46. Aanvang: 15.00 uur.