JO9-10: Net een maatje te klein

Deze zaterdag alweer de tweede wedstrijd van het meidenteam JO9-10M. Onder de bezielende leiding van technisch manager Patrick hadden onze BFC-meiden de loodzware taak om het in de dorps-derby op te nemen tegen een ingespeeld team van SDO.
De meiden van SDO spelen al een jaartje samen en oogden net even iets groter. Dapper begonnen de BFC-meiden aan de wedstrijd. Vandaag voor het eerst met Feline en Anna.

Ofschoon SDO al snel op voorsprong kwam bleven onze meiden goed weerstand bieden. Keeper Feline vocht dapper voor iedere bal maar kon niet voorkomen dat SDO al snel uitliep. Kyara hield voor de rust de BFC-eer hoog en maakte de 1-4.

JO9-10M Anna gaat keepen

Na wat tactische tips van Patrick pakten onze meiden lekker door en wist men elkaar steeds beter te vinden. Anna, die de tweede helft ging keepen, pakte bal na bal; een natuurtalent onder de lat.
Anna probeerde snel op te bouwen via Roos en Fenne of via de ‘lange bal’. Keer op keer werd geprobeerd om via Feline en Charlotte de voorhoede (Kyara en Indy) in stelling te brengen, maar de SDO-verdedigers waren steeds net een stapje eerder bij de bal.

Onze meiden hebben alles gegeven, maar konden uiteindelijk niet voorkomen dat SDO de eindstand bepaalde op 1-8.

De aansluitende penalty-reeks werd vervolgens glansrijk in het voordeel van BFC beslecht.

Al met al een leuke voetbalochtend met 7 enthousiaste meiden. Volgende week naar Victoria in Loosdrecht.

JO9-10M geniet van het fruit

JO9-10M geniet van het fruit