JO9-1 haalt uit tegen Roda’23

Door Ruud van Ieperen- Zaterdag 29 september 08.30 uur verzamelen op BFC voor de UIT wedstrijd tegen Roda 23. Na wat opstart perikelen zoals te kleine voetbalschoenen en zelfs helemaal geen voetbalschoenen ging O9-1 goed gemutst naar Amstelveen en keerde het met drie punten huiswaarts.
Na een strakke voorbespreking door interim coaches Niels en Ruud liepen de Bussumse kanjers naar veld 3. Oeps…echt gras!!  even wennen. Gelukkig geen poep op het gras zoals Guillaume zei.😉 Direct na het eerst “fluitsignaal” gingen de boys met volle druk vooruit. Door deze tactiek (meegegeven door coach Thijs) had O9-1 binnen 3 seconden de bal en legde Roda 23 zijn wil op! Mooie aanvallen en goals van Brahim, Ties en Ouaim.
Na de flitsende start nam O9-1 wat gas terug waardoor Roda 23 wat meer aan aanvallen toekwam. Echter stond de verdediging vaak goed. Faas en Rijk waren duidelijk de baas achterin. De wedstrijd verloor wat van zijn dynamiek tot het laatste kwart! O9-1 zette 2 tandjes bij en voetbalde weer ouderwets goed. Schitterende aanvallen volgden elkaar in rap tempo op. Prachtig om te zien hoe Julius vaak de eerste schakel is van deze aanvallen. Daarna de schakel op het middenveld waarin Guillaume en Brahim strooien met mooie passen en daarmee Aert en Ties vrij voor de goal zetten!
Uiteindelijk liepen de mannen met een dikke 2-12 overwinning van het veld!!
Een bijzondere dank aan alle trouwe en vaste supporters langs de lijn! De mannen van O9-1 genieten niet alleen van het spelletje maar zeker ook van alle fans!
Aanstaande zaterdag om 08.30 uur een topper op het programma: Buitenveldert O9-1 thuis. Komt dat zien!