Jo12-1 on tour Winnen winnen …..weer eens winnen

4 november 2017 Jonathan Jo12-1 thuis

Wat een prachtige dag. Wellicht een van de laatste droge dagen mét zon deze herfst. Jop is herstellende, de hechtingen zijn verwijderd, nu nog even aansterken en terug in conditie komen. Afgelopen week hebben een paar van de boys weer KNVB training gehad.

Jonathan, de nummers 2 en 3 van de competitie.

Half 12 gaan we los. Wat een start, Jonathan staat meteen in ons 16 metergebied, een paar dramatische aanspeelballen bij de verdediging zorgt voor directe kansen voor Jonathan. Helemaal desastreus wordt het, als Thierry alle zeilen bij moet zetten om een eigen goal te voorkomen, met de handen. Een indirecte vrije trap voor Jonathan volgt, die ze niet benutten. Een fase breekt aan waarbij de boys moeite hebben van eigen helft weg te komen. Daarna volgt beter voetbal, een mooie actie van Bauke die besluit door te lopen tot aan Jonathan’s  16 metergebied, maar waar helaas geen doelpoging uitrolt. Nu de boys op de helft van Jonathan lopen, zie je dat Jonathan niet meer toekomt aan hun eigen spel op te zetten, al kan de keeper van ze over de middenlijn uittrappen. Een hele mooie actie van PieterV leidt tot een schot naast het goal, maar even later weet hij wel de binnenkant van het net te raken. 1-0. Lekker!

Na rust valt er helaas niet veel ander spectaculairs te melden dan het feit dat er 2 gele kaarten worden uitgedeeld. Verdiend gewonnen, al hadden best wel wat meer kansen benut mogen worden door BFC naar de smaak van het publiek. 3 punten binnengehaald, met nog 3 punten achterstand op de nr.1 PVCV, wat we volgende week zullen moeten verschalken om gelijk te komen.

Vinz