JO11-6; niemand kan ze stoppen! Verslag van Carvin Theysen

Onze jongens van O11-6 hebben een wedstrijd gespeeld tegen SV Huizen. Ze vonden het heel spannend, omdat ze twee spelers misten; Wiebe en Simon. Na een korte warming-up kwamen ze op het veld, helemaal gefocust om doelpunten te maken en hun titel te verdedigen. SV Huizen begon met de bal, maar heel snel was deze afgepakt door BFC en hebben de jongens hun eerste poging voor een doelpunt gemaakt.

Ze blijven sterk en met een assistentie van Berend van den Berg heeft Carvin het eerste doelpunt gemaakt. SV Huizen is wakker geworden, maar ook de jongens van BFC. De tweede kans was voor Berend van Haarlem die de bal met alle kracht schopte, maar deze raakte de lat. De jongens blijven verdedigen en daarna kwam een poging van Kain met een hoekschop die de keeper van SV Huizen heeft gepakt.

 

Na een wisseling kwam Mees van Lunteren op het veld en probeerde heel snel een doelpunt te maken. Twee pogingen, maar de bal wou niet het doelpunt in. SV Huizen blijft sterk, maar ook de jongens van BFC die de wedstrijd blijven domineren. Na een hoekschop van Mees, via Kain en dan naar Berend van den Berg werd het tweede doelpunt gemaakt met een stand van 2-0 voor BFC. Het was een gepland strategie ;).

Heel snel kwam het derde doelpunt en deze van niemand anders dan een van onze sterke verdedigers, Jonathan. Tussendoor blijft de beste keeper, Daan, een beetje verveelt, aangezien de jongens van SV Huizen weinig pogingen konden doen om doelpunten te maken. Daan blijft rustig en gefocust en vanuit het doel blijft hij zijn team steunen en zo was de eerste helft afgelopen.

BFC is hongerig voor meer, meer doelpunten, meer kansen, meer spelen en SV Huizen wil ook winnen, al het zou niet makkelijk zijn om BFC te verslaan. Het begon alweer met Carvin die een pass maakt naar Mees Lammerts, deze naar Jonathan en dan richting het doel maar er gebeurde niks. De stand is nog steeds 3-0.

Vervolgens krijgt SV Huizen hier een kans om hun eerste doelpunt te maken, maar Daan accepteerde het niet. Mees van Lunteren kreeg een assistentie van Berend van den Berg en ja jongens dit was het 4de doelpunt van BFC. Heel snel kwam het 5de doelpunt en het was een zet van Mees van Lunteren naar Mees Lammerts van Bueren.

Stand is 5-0 en nee, het is nog niet genoeg voor BFC het kwam een 6de, een 7de, een 8ste en een negende. Oké, oké… we overdrijven een beetje maar er kwamen wel nog twee doelpunten van onze Mezen, dus ieder heeft twee doelpunten gemaakt. Waardoor de stand 7-0 was. Sv Huizen bleef niet achter en bij de laatste minuten, toen iedereen dacht dat 7-0 de einstand zou zijn, hebben ze een mooi doelpunt gemaakt waardoor de wedstrijd eindigde met een 7-1! Een andere overwinning voor de jongens 011-6 van BFC en steeds dichterbij het kampioenschap!