JO11-2: Nieuwe sponsor brengt succes

Na de uitwedstrijd tegen de koploper vorige week, moest er wat gebeuren. De 13-3 nederlaag (met doelpunten van Mads (2x) en Lars, en vele goede reddingen van Man of the match Simon ) moest verwerkt worden. Sonar bracht uitkomst, de nieuwe presentatiepakken bleken echte prestatie-pakken.

De onder11 ging ongemeen fel van start en binnen de minuut scoorde William de 1-0. De gehele wedstrijd bleef BFC de bovenliggende partij en met mooi aanvalsspel werd maar liefst 9 keer gescoord tegen directe concurrent Baarn. Het werd een echte teamprestatie, want Baarn bleef goed tegenspel bieden. De verdediging stond goed met een solide keepende Simon, een betrouwbaar slot op de deur Kay, en de goed meevoetballende Bram, Teun, Auke en Khalid, het middenveld met Elias en Zeyd heerste, en de aanval met William, Mads, Lars en Sam combineerde er lustig op los.

Man of the match William scoorde liefst 5x, Mads 2x, Sam en Zeyd maakten ook een goeie goal. Zo pakte de 0nder11-2 uit met een 9-3 overwinning, de eerste in de competitie van het seizoen. Grote winnaar was het publiek, want er kon genoten worden van flitsend combinatie-voetbal met mooi opgebouwde aanvallen van achteruit! ‘Sonar’-Sander, veel  dank voor de mooie prestatie-pakken!!

Van jullie kritische, maar altijd enthousiaste fan!