JO10-3 wint van Weesp en eindigt als 2e

Dat was het alweer, de competitie is voorbij. Ontzettend jammer, want ik denk dat gisteren heel veel teams en ouders zo iets hadden van…’wordt het eindelijk mooi weer en dan is de competitie alweer voorbij’. Genietend van de zon, de drukte op de velden, de mooie wedstrijden, jammer hoor….wat ons betreft had het nog wel even door mogen gaan.

JO10-3 heeft een goed afrondend seizoen gehad. Winterkampioen in de 2e klasse en nu 2e in de 1e klasse. Onze jongens hebben met ontzettend veel plezier samen gevoetbald. En dat plezier zag je gisteren op het veld volop terug. Winnen van FC Weesp JO10-2 met 10-4. En dat was zelfs een beetje geflatteerd, want de bal ging ook vaak op de lat, dus de uitslag had zomaar nog hoger kunnen zijn. Wat zag je nou eigenlijk gisteren allemaal gebeuren? Mooie reddingen van Jake, fijne goals door Zeyd, Lars, Mads, Pepijn, Tijl. Mooie bijna goals door Thijmen en Bram. Heel hard stofzuigerwerk door Teun, die bleef ook maar doorgaan. Wat zagen we nog meer? Goed samenspel! Tikkie-Takkie-JO10-3! En onderling uitwisselen. De jongens hebben ondertussen zo goed leren samenspelen dat de aanval helpt verdedigen en dat de verdediging kansen pakt om te scoren. Een echt team dus! Helaas was je er gisteren niet bij Elias, maar wij zijn je niet vergeten, want jij hebt ook heel veel bijgedragen aan het teamresultaat!

Nog maar 2 toernooien en dan zit het er weer op. We zijn benieuwd naar volgend jaar. 6 Jongens mogen meedoen met de eerste selectietrainingen. Veel succes jongens! En dank aan de invaltrainer Ed, die aan het begin van het seizoen maar insprong, aan onze vaste scheids Martin, aan coach Jaap en leider Baudewijn en onze fotograaf Wendy. En dank aan alle enthousiaste ouders die de jongens natuurlijk volop aan moedigden.

Van jullie vaste verslaggever en fan! Astrid