JO10-3 Uit tegen VVZ’49 JO10-1 ….. een pittige pot

Zaterdagochtendvroeg, met de dauw nog op de velden, niet helemaal compleet naar VVZ’49. Onze tegenstander staat 3e in de competitie. Teun moest zich onverwacht afmelden, hij was vrijdagavond na de training ziek geworden en nog niet fit genoeg om mee te doen. Ook Jaap, onze coach, was er niet, maar Ed en Frank namen de honneurs langs de lijn waar.

De titel zegt het al…het is een pittige pot geworden. Van minuut tot minuut gebeurde er iets spannends, ging de aanval over-en-weer en moest iedereen keihard werken om de tegenpartij bij het doel vandaan te houden. Voor deze verslaggever was het bijna niet bij te houden. Met een verrassend scoreverloop als resultaat.

De wedstrijd begon meteen op scherp. In de 2e minuut stonden we opeens 0-1 achter.  Maar gelukkig stond Jake er om de volgende aanval tegen te houden en ontstond er een mooie counter waarin Zeyd, Lars, Tijl en Pepijn elkaar prima vonden.. het resultaat 1-1! Na enkele goede acties van de verdediging en aanvallers van ons team scoort Lars de 1-2.

Bram, Tijl, Elias en Tijmen stonden als een blok, zie daar als tegenstander maar eens langs te komen. Onze verdediging bestaat veelal uit jongens die nog niet eerder met elkaar gespeeld hebben en gaan steeds vaker op zoek naar de juiste combinaties.

Door een krachtige combinatie van de voorlinie kon Mads scoren: 1-3. Over-en-weer/over-en-weer. Deze doelpuntrijke wedstrijd zal vol met details, laat het scoreverloop maar voor zichzelf spreken. Scoreverloop vanaf de 1-3: naar 2-3 naar 2-4 naar 3-4 naar 4-4 naar 5-4 naar 6-4 naar 6-5 naar 7-5 naar 8-5 naar 9-5 naar 10-5.

We zijn op de goede weg, maar we zitten in een zware competitie en moeten elkaars kwaliteiten nog ontdekken en dat vraagt veel inzet van onze jongens. Maar daar ontbreekt het gelukkig niet aan. En Teun, we hebben je gemist!