Onverwachte wending leidt tot gelijkspel JO10-3

 Zaterdagochtend uit tegen JO10-2 van FC Huizen

Het beloofde een pittige pot te worden, want zij staan boven ons en we misten 2 belangrijke spelers in ons team, Elias en Lars. Maar elk voordeel heb zijn nadeel, zoals een bekend Nederlands gezegde luidt…lekker 1 wissel – dus veel voetballen! En tegen FC Huizen voetballen, is altijd leuk!

Eenmaal op het veld waaide het team – net als de rest van Nederland – volledig uit zijn hemd. De wind kwam van alle kanten. Hoge ballen veranderden spontaan van richting, de bal bleef niet stil liggen, waaide continu van zijn plek en spinde over het veld.

Het scoreverloop was dan ook totaal verrassend. We begonnen gewoon niet goed. Binnen no-time stonden we 4-0 achter, wat een drama. De jongens werkten heel hard, maar hadden de wind vooral tegen en moesten keihard knokken. Gelukkig maakte Mads voor de rust de 4-1, waardoor het nog een beetje meeviel.

Na de rust was het genoeg – en Bram die er helemaal klaar mee was, begon aan zijn zegentocht. Onverwacht in de frontlinie begon hij aan zijn eerste hattrick. Van een 5-1 achterstand, scoorde hij vervolgens de 5-2, met een fraai indraaiende cornerbal, naar de 5-3 met een prachtvoorzet van Pepijn en de 5-5! Tussendoor hielp Tijl Mads nog even naar de 5-4. Maar voor alle duidelijkheid…alle jongens zijn blijven buffelen gedurende de hele wedstrijd!

Bram, je bent terecht onze Man of the Match! Heel goed gedaan!

Goed gedaan jongens, het was zo super spannend!

Van jullie trouwe, door wind van het veld afwaaiende, supporter!