JO10-3: Dikke winst op TOV JO10-2

dsc_0020

En daar is die dan! Een gewonnen wedstrijd! En hoe?! Met overtuiging.

Vol enthousiasme begonnen we aan een wedstrijd die met grote winstgetallen zou eindigen. Zelden zo’n overtuigende start gezien. Binnen 3 minuten al met 4-0 voor. Dan zou je denken, dat wordt een appeltje-eitje. Maar niets bleek minder waar. Want binnen no-time kwam TOV opzetten en scoorde plotseling 2 tegendoelpunten. Van 4-0 naar 5-0 opeens 5-2! Hoe kan dat nou? Inderdaad, we vervielen even in de bekende fout, ons ego kwam boven en dan vergeet je samen te spelen. Daar weet een tegenstander altijd handig gebruik van te maken. Trainer/coach Ed kon dit natuurlijk niet laten gebeuren en riep de jongens tot de orde. ‘SAMEN SPELEN! DAT IS HET GEHEIM!’. Gelukkig herpakte het team zich snel weer en vlogen de ballen het doel weer in. Van 7-2 naar 7-3, TOV gaf het nog niet zomaar op, naar uiteindelijk 13-3!

Een overtuigende overwinning!

En wat zagen wij langs de kant? Een blij team, jongens die allemaal samenspeelden. Elkaar zochten en wisten te vinden in het veld. Elkaar de bal en de score gunde. Een team dat steeds beter positiespel ging spelen. Jongens die hun taak steeds beter kennen en die allemaal keihard gewerkt hebben.

GOED GEDAAN JONGENS! Met dank aan de vader van Zeyd voor het fluiten, Ed als inval coach en Daphne als leider en expert in de wissels! Duimpies voor Jake, Thijmen, Tijl, Pepijn, Mads, Elias, Lars, Zeyd, Bram en Teun. Bram ‘man-of-the-match, volgende keer aanvoerder!

Astrid, verslaggever en fan van JO10-3