Ja hoor. D5 bekert door!

Precies 100 doelpunten voor D5

Knock out fase in het bekertoernooi. In de poule werden we eerste, maar nu een alles of niets wedstrijd tegen Zuidvogels D5. De winnaar ging door….
De jongens hadden er duidelijk zin in. Vorige week liepen we nog te balen, omdat de kampioenswedstrijd was afgelast. Dat was te zien. Vanaf het begin werd er goed gespeeld en was BFC sterker dan Zuidvogels. De eerste kansen zaten er niet in, maar na een kwartiertje was het toch 2-0, mooie goals van Hugo en Duncan. Zuidvogels zette nu aan en konden scoren. Er werd wel rond het veld gefluisterd dat er bij de tegenstanders een paar spelers uit de D1 en D2 meespeelden, maar ach… wat maakt het uit. Gewoon doorgaan met het eigen verzorgde voetbal.
Het einde van de eerste helf werd de tegenstander mooi opgerold. Nog 3 goals erbij door Duncan (2) en Bas. Alledrie door prachtige aanvallen en hele mooie assists van Floris. Zuidvogels scoorde er ook nog 1, ruststand 5-2.

De wedstrijd werd in de tweede helft professioneel uitgespeeld. Geen moment kwam BFC onder druk, kansen genoeg en uiteindelijk een maakte beide teams er nog 2 bij. Voor ons doelpunten van Floris en Duncan. Eindstand 7-4. BFC bekert verder!
Dit elftal blijft ongeslagen in de competitie en in de beker. Tot nu toe 14 wedstrijden gespeeld, 13 gewonnen en 1 gelijk. Doelsaldo 110 voor en 29 tegen!