Gehavend MO19 verliest van koploper

Vandaag moesten we thuis aantreden tegen DVSU , het sterke team waar we vorige week uit met 4-0 verloren na echt een off day van het hele team. Dan denk je, dat gaan we volgende week beter doen.

Helaas kregen we te maken met veel afmeldingen. Uiteindelijk 6 ! Gelukkig kregen we hulp uit de mo17. Menthe Chantal en Bel waren bereid om mee te doen. Precies 11 speelsters dus. De opstelling daardoor aangepast, iets meer terug getrokken ook om de zeer sterke 10 van DVSU aan banden te leggen.

De 1e helft speelden we sterk. Een goede instelling en inzet scheelt vaak al enorm. We creëerden zelfs kansjes en DVSU kwam er moeilijk door. In de 2e helft had DVSU een aanpassing gedaan. De nr10 ging naar de spits en andersom. Wij keken te veel naar de poppetjes in plaats van de posities en net op het moment dat we het weer goed hadden staan scoorde deze speelster een waanzinnig mooi doelpunt. 0-1.

Rosemarie moest helaas uitvallen en dus met z’n tienen verder. We boden goed tegenstand en kregen zelfs nog kansjes maar het lukte helaas niet. De krachten vloeiden weg en DVSU kon de uiteindelijke 0-2 maken na al een paar keer de lat en paal geraakt te hebben.

Ondanks de 0-2 mogen we trots zijn op wat we hebben laten zien. Veel strijd en hier en daar verzorgd spel. Complimenten vandaag aan Jip, geweldig spel! En Bel (mo17-2) voor het aanjagen, een voorbeeld van werklust.