F1 op weg naar eerherstel.

BFC F1 – Waterwijk F2 9 – 3

Vandaag mochten we thuis tegen Waterwijk F2 voetballen en we hadden er zin in!! Awi had ons verteld om er meteen fel tegen aan te gaan en niets te onderschatten.En zo gezegd zo gedaan….

De bal was nog niet aangenomen en via Sem kwam er een voorzet op Anouar die over ging.Daarna een schot van Pieter op de goal maar de keeper heeft ‘m. Niet veel later neemt Anouar de corner en Zep scoort (1-0). Een aanval van Waterwijk en helaas scoren zij (1-1). Maar BFC ging door met aanvallen en via Zep schiet Anouar de bal mooi hoog in het net (2-1).Nog een mooie aanval en Sem schiet maar de keeper houdt de bal tegen. Wij krijgen weer een corner, Pieter schiet mooi voor op Jop die de bal in het goal kopt (3-1).De verdediging, Abel – Mees – Jop, vechten als leeuwen en zorgen voor een mooie aanval via Zep en Anouar er een corner komt….Pieter kopt over.Niet veel later nog een corner, Zep doet een omhaal maar de bal gaat over. Tijl ging weer als een speer langs de lijn en was lekker fel. Helaas komt er weer een aanval van Waterwijk en scoren zij (3-2). Gelukkig blijft BFC door voetballen met leuke aanvallen en worden deze beloond met een goal van Anouar (4-2).

Na de rust met een prachtige aanval via rechts van Tijl, die de bal passt naar Sem die geeft voor op Zep en scoort (5-2).
Snel daarna weer een aanval via rechts en Tijl scoort (6-2).
Waterwijk komt weer een keer op onze helft maar Seth heeft een mooie redding. Tijl geeft een steekpass op Sem en die scoort (7-2). De ene aanval na de andere aanval bleef komen van BFC. Aanval via links van Anouar geeft mooi voor op Sem maar bal gaat naast. Een aanval van BFC over rechts, maar Waterwijk geeft zich niet gewonnen en Tijl en Sem knokken voor de bal, Jop geeft rugdekking en passt de bal weer op Tijl en de bal gaat net over. Jammer genoeg toch nog een aanval van Waterwijk en zij scoren (7-3). Jop gaat in de aanval en komt op via rechts en schiet (8-3). Abel geeft nog een mooie voorzet op Jop en een schot op de goal wordt gehouden door de keeper. Er komt nog een aanval van Waterwijk maar Mees verdedigt de bal goed weg. De laatste aanval komt van Jop op Tijl en die schiet de 9-3 erin!

Het was een leuke wedstrijd en volgende week de revanche thuis tegen Sporting Almere.

Groetjes,
Zep