JO11-2: goed spelen en toch niet winnen

Ondanks het teleurstellende resultaat blijft de sfeer in het team goed.

De onder11-2 begon een beetje slapjes en kwam daardoor snel 1-0 achter, maar daarna volgde de ene na de andere mooie aanval. Dat leidde tot diverse kansen die echter geen van alle werden benut. Aalsmeer werd goed vastgezet en met vlot combinatiespel, waarbij steeds vaker 1 keer raken het motto was, stond het talrijke publiek ondanks de kou van de mannen te genieten.

Het was eigenlijk onbegrijpelijk dat we gingen rusten met een achterstand. Nog onbegrijpelijker was het dat we snel na rust zelfs op een 0-2 achterstand kwamen. Aalsmeer bleek dodelijk effectief in het afronden van de weinige kansen die ze kregen.

Ook in de tweede helft wist de onder 11-2 de kansen niet te benutten, waarmee de ploeg zichzelf echt te kort deed. Eindstand 0-2. Met serieuze blik verlaten we het veld, maar al snel is weer ruimte voor een lach.

Vanzelfsprekend hebben we nog even verhaal gehaald bij de trainer. ‘Tja, het is jammer dat we niet gewonnen hebben, maar ik vind dat ze een goede wedstrijd gespeeld hebben. Ik ben tevreden over wat ik heb gezien in het veld.’. Kijk, dat is een opsteker voor de mannu.

Deze week een oefenpotje tegen Hooglanderveen O11-1 en dan zaterdag Spakenburg uit,

Jullie verslaggevers hebben er gezien het goede spel ook alle vertrouwen in!