JO11-2: De pannen van het dak!

De onder 11-2 speelde de laatste poulewedstrijd voor de beker uit tegen Huizen. BFC had aan een gelijkspel genoeg om de knock-out fase te bereiken. Vooraf was de inschatting dat dat nog een hele kluif zou worden.

Echter vanaf de eerste minuut speelde BFC de pannen van het dak. Huizen werd compleet vastgezet en kwam niet aan voetballen toe.

Al in de tweede minuut scoorde Sam na een mooie combinatie met Lars de 0-1. En BFC hield dit tempo de hele wedstrijd vol. Via Lars en Mads (2x) werd al in de12e minuut de 0-4 aangetekend.

BFC bleef geconcentreerd bij balbezit de goede keuzes maken en zo scoorde William na een goede aktie de 0-5, scoorde Lars met een fraai hakje, en nogmaals William na goed aangeven van Zeyd. Vlak voor rust kreeg Huizen uit een van de spaarzame tegenaanvallen een corner, die mooi werd ingekopt, zodat we gingen rusten met een 1-7 voorsprong!

Na de rust kwam BFC wederom flitsend uit de startblokken, want direct na de aftrap scoorde Lars met het hoofd na een mooie voorzet van Sam, tikte Lars koel binnen na een schuiver van Mads op de paal en was nummer 10 weer voor Sam. Daarna scoorde Elias nog met een mooie volley, Khalid met een beheerste schuiver en Zeyd na een mooie combinatie met Lars. Dat Huizen ook nog 2 keer scoorde was voor de statistieken, maar dat bracht de eindstand op een imponerende 3-14.

Complimenten, ook voor doelman Simon, Auke, Teun, Kay en Bram die een prima pot speelden.

Trainer Rick was na afloop vooral blij dat ondanks de grote voorsprong tot het einde toe genoten kon worden van goed en geconcentreerd samenspel. Volgende week begint de competitie in de Hoofdklasse met de uitwedstrijd tegen AS80 onder 11-1 uit, altijd lastig, maar BFC is er klaar voor!

Van het verslagen-duo! Overtuigde Fans!