D5 naar halve finale beker!

De competitietopper ging niet door, want er was een belangrijke bekerwedstrijd: de kwartfinale tegen DOSC uit Den Dolder.
Al de zesde wedstrijd voor de beker. Er was al gewonnen van Waterwijk, Argon, Victoria, Zuidvogels en weer Waterwijk, maar de tegenstanders worden natuurlijk steeds sterker. Spannend dus.

We wisten dat we maar een kans hadden, er vanaf het begin vol in vliegen! En dat gebeurde dan ook… De tegenstander werd opgejaagd, kreeg geen tijd en zo zorgden we ervoor dat zij achter ons aan moesten lopen. Heel goed gedaan, deze keer vanaf het begin.
Het voetbal was nog niet zo geweldig in de eerste helft, maar we waren wel de ploeg met de beste kansen. Vlak voor de rust kregen we een penalty, die Hugo natuurlijk verzilverde: 1-0.
In de tweede helft bleven we erin vliegen, echt geweldig gedaan. Het voetbal werd nu ook beter. Op de een of andere manier wisten we nu wel over de zijkanten te spelen, werd het spel rustiger, meer overleg in de opbouw en dan komen de kansen vanzelf. We konden er nog 2 bijmaken, via Daan en Duncan, dus eindstand 3-0.

Het gaat vaak over de doelpuntenmakers in deze verslagen, maar deze overwinning kwam juist doordat het hele team er boven op zat, super fanatiek speelde en nooit opgaf. Als we zo spelen kan iedereen scoren!
Erg goed gedaan. Voetballen konden we al, nu kunnen we ook nog hard strijden vanaf het begin. Super! de volgende tegenstander mag komen!

Speciale dank voor keeper Roemer van de E1, de scheidsrechter en toptrainer Martin.