D5 Cupfighters!

De volgende ronde in de beker. Erop of eronder tegen Waterwijk. Erop dus…..
De tegenstanders waren minimaal een kop groter, dus er moest slim gespeeld worden. Dankzij de trainingen van Martin op positiespel en coaching liet BFC de bal lekker rondgaan en was de betere ploeg. Paar kleine kansjes links en rechts, maar er moest wel voor worden gestreden.
De verdedigers stonden goed. Als er al een kansje voor Waterwijk kwam dan stond daar inval keeper Roemer. Normaal keept hij in de E1, wel spannend dus met zo’n groot doel. Hij deed het perfect, kwam er razendsnel uit en als er een bal doorkwam stond hij altijd op de goeie plek. Klasse Roemer!
De meeste en beste kansen waren voor BFC, voor rust leverde dat 2 mooie, razendsnelle goals op, afgemaakt door Duncan.
In de tweede helft wilde Waterwijk niet opgeven en gingen ze knokken. We kwamen onder druk en uit een corner scoorde ze de 2-1. Maar dan weet je het wel. Als het moeilijk wordt dan staat de D5 op. Nu begon het balletje lekker rond te gaan en kreeg BFC weer kansen. Waterwijk wist zich er geen raad mee en moest verschillende overtredingen maken om BFC te stoppen. Bij een daarvan werd er een speler uitgestuurd, waardoor BFC de wedstrijd helemaal onder controle kreeg. Uiteindelijk kon Hugo met de gebruikelijke poeier er 3-1 van maken. D5 weer door in de beker en nog steeds ongeslagen in competitie en beker. De volgende tegenstander mag komen!