D2 wint Polders Trophy

Verbazingwekkend, dat is het juiste woord voor de prestatie die de jongens van de D2 tijdens Hemelvaart hebben geleverd op het internationale toernooi om de Polders Trophy in Gistel, België. De jongens wisten niet alleen alle duels te winnen en daarmee de trofee binnen te slepen, dit gebeurde ook nog eens zonder tegendoelpunt! Dit was voor de organisatie dan ook een reden om na de finale keeper Melchior Huikeshoven in het zonnetje te zetten. Hij mocht als eerste BFC’er de Miss Coast Belgium zoenen, iets wat hij even later dus nog eens mocht herhalen bij de uitreiking van de trofee. Dat noemen wij nog eens een geluksvogel. Daarnaast werden Victor van Loenen en Bart v/d Kley gedeeld topscorer en werd Thijs Sluiter gekroond tot onze Man v/h Toernooi.

Overigens kwamen de jongens niet zomaar in die finale terecht. Na twee dagen voetballen in de hitte, afgewisseld met bezoekjes aan het strand van Oostende, is het behoorlijk knap te noemen dat de jongens zulk aanvallend en combinerend voetbal op de mat hebben weten te leggen, tegen niet de minste tegenstanders. Jongens, hulde!

Als laatste een woord van dank richting BFC en de Supportersvereniging. Dankzij hun bijdrage was dit toernooi nooit zo’n succes geweest. Wij hebben bijvoorbeeld twee avonden heerlijk kunnen barbecueën en de jongens zijn in een heus toernooishirt gehesen. Ook een woord van dank voor de betrokken ouders die dit toernooi tot een fantastische trip hebben gemaakt.

De eerste foto’s zijn te bewonderen op: https://picasaweb.google.com/thomasniehe/BFCD2BelgieTrip?authkey=Gv1sRgCJadoqjW3M7DNg#

Een volledig verslag en andere foto’s zullen volgen op: http://bfcd2.ditismijnteam.nl