D2 schittert op Polders Trophy

De D2 heeft een keurige tweede plaats gehaald in de strijd om de Polders Trophy te Gistel, België. De finale werd in de slotminnuut verloren (1-0) van SV Hoofddorp D1, dat dit seizoen ook al kampioen werd in de Hoofdklasse.

De D2 in de speciale shirts, geschonken door PdeWildt Consultancy

In speciale shirts, geschonken door PdeWildt Consultancy (waarvoor veel dank!), bereikten de jongens de finale zonder verliespartijen. VVSB, HBOK, Albatross en Mont San Marchienne College werden respectievelijk met 0-3,1-4, 0-2 en 0-2 verslagen. Dat alles ging gepaard met soms weergaloos combinatiespel en fraaie treffers.

Daarna volgde dus de finale, die BFC met veel strijd en inzet heeft gespeeld. De eerste helft was BFC zelfs veruit beter. Maar helaas wisten de tweedejaars van SV Hoofddorp (dat nog steeds in de veronderstelling leeft dat ze onze D1 troffen) in de slotminuut te scoren via een snelle uitbraak op rechts, waarna een laag schot over het wat hobbelige veld een einde maakte aan de kansen van de D2.

Al met al was het een fantastische ervaring, met een goed sportief resultaat. Daarom gaat grote dank uit naar de Supportersvereniging, de Jeugdcommissie, PdeWildt Consultancy, Simone en uiteraard de meegereisde begeleiders en supporters, die dit toernooi met hun (financiële) bijdrage tot een groot succes hebben gemaakt. Dank!

De eerste foto’s van het toernooi kunt u vinden op https://picasaweb.google.com/thomasniehe/PoldersTrophy2012 . Er zullen er nog veel volgen!