BFC VR1 wint ook bij ’t Gooi VR1

Vorige week schreven we dat als er gewonnen zou worden van ’t Gooi en ook deze drie punten opgehaald worden de dames van BFC het kampioenschap met zekerheid veilig zouden stellen. En dit is wat het team van René Wortel ook deed afgelopen zondag bij ’t Gooi. Met een hele sterke eerste helft werd met 0-2 afstand genomen. Het eerste doelpunt kwam van de voeten van Daisy en de tweede van Isabeau.

De tweede helft werden de dames iets meer teruggedrongen en kwam ’t Gooi ongelukkig op 1-2, en toen werd het nog even spannend, erg spannend. Zeker nadat ’t Gooi een penalty kreeg. Echter, door een prachtige redding van Mariëlle bleef het 1-2.

Het kampioenschap is daar voor de dames, alleen hele rare zaken zoals teams die zich terugtrekken kunnen deze dames van het kampioenschap weerhouden. Want voetballend hebben zij bewezen de ware kampioen te zijn met geen enkel verliespunt. Over twee weken de laatste wedstrijd uit tegen de nummer 2 Roda 46. Met de huidige stand van zaken zijn onze dames niet meer in te halen door hen!!