BFC O14-1 laat drie punten liggen in Koog aan de Zaan

BFC O14-1 heeft verzuimd de drie punten mee te nemen uit Koog aan de Zaan. Van KFC werd met 2-1 verloren.

Onder de rook van de beroemde Verkade-fabriek heeft BFC O14-1 de kans laten liggen om de eerste overwinning van dit seizoen te boeken. Met een tactische wijziging ten opzichte van de eerste competitiewedstrijd (geen vleugelaanvallers, maar opkomende middenvelders) begon BFC voortvarend aan de wedstrijd. De beloning in de vorm van doelpunten bleef uit. Tot drie keer toe kregen de bezoekers een ideale mogelijkheid om te scoren, maar even zo vaak werd het net niet gevonden. En zoals een oude voetbalwet wil: als je zelf verzuimt te scoren, dan doet de tegenstander dat wel. KFC (Kooger Football Club) kwam vlak voor de rust op een niet verdiende voorsprong: 1-0.

Na de rust was BFC opnieuw de ploeg die domineerde. Maar ook nu werd verzuimd de kansen te benutten. KFC wist wel raad met een spaarzame kans: 2-0. De meer dan verdiende eretreffer werd vijf minuten voor tijd door David Jonckheer gemaakt. Uit een vrije trap schoot hij onberispelijk raak. De tijd die daarna nog resteerde was niet genoeg voor de gelijkmaker.

Gelukkig kon er na afloop nog wel een klein feestje gehouden worden. En wel vanwege de 21ste verjaardag van trainer Junior Hulst. Met patat werd dit heuglijke feit gevierd.

img_2559

Als je dan toch in de buurt van de Zaanse Schans bent.

img_2558

Als je dan toch een Zaans Meisje tegenkomt.

img_2555

De jarige trainer Junior trakteert op patat.

img_2532

Spelmoment uit KFC-BFC.