BFC O11-2 – FC Aalsmeer O11-1

De dag die je wist dat zou komen was vandaag eindelijk hier. Slechte tekst, maar het is wel zo. Want na 6 officiële wedstrijden wisten de mannen eindelijk hun welverdiende eerste seizoensoverwinning te boeken, een keurige 6-0 tegen FC Aalsmeer!

Waar in de eerste competitiewedstrijden al vaak sterk werd gespeeld, maar het nogal eens aan geluk ontbrak, vielen de stukjes vandaag eindelijk op hun plaats. Met gelegenheidskeeper Matthew op doel lieten verdedigers Daniël, Arya, Merijn, Deef en Derk geen tegenstander of schot door, maar wisten ze zelfs continu de juiste impulsen vooruit te geven. Middenvelders Bauke en Julius konden met eerder genoemde mannen achter zich de blik naar voren gericht houden en daarmee de aanvallers Sem, Jack, Luc en Laurens prima van aanvoer voorzien. En dat niet af en toe, maar continu. De opdrachten van Menno werden van minuut 1 t/m 60 opgevolgd, applaus daarvoor mannen!

Scoreverloop:

1-0 Jack
2-0 Sem
3-0 Julius
4-0 Jack
5-0 Luc
6-0 Bergkamp Luc

Volgende week de derby tegen NVC O11-1, om 11.00 bij de buren in Naarden. En dan zijn Boaz, Quinten en Hugo er hopelijk ook weer bij.

Tot dan!

BD