BFC moet genoegen nemen met gelijkspel

Buitenboys VR1 – BFC VR 1 2 – 2

Met goede moed begon BFC sterk aan de wedstrijd. Van kiet af aan was het BFC die meerdere kansen kreeg en de wedstrijd had kunnen bepalen. Buitenboys had dan ook veel moeite met de aanvallende wijze waarop BFC de wedstrijd begon maar de snelle goal bleef uit. Vele aanvallen werden helaas niet goed benut door de spitsen van BFC.

De scherpte brak BFC halverwege de wedstrijd op omdat er achterin 1 op 1 werd gevoetbald en Buitenboys met de enkele kansen die ze kregen slim omgingen en de keepster van BFC verraste door de bal over haar heen te werken.

Toch bleef BFC de druk houden op de achterhoede van Buitenboys en was het Daisy Sorial die de bal voor haar voeten kreeg, niet nadacht, en net voor de rust, de bal er droog in knalde. Ruststand 1 – 1.

Na rust was er een zelfde beeld als de eerste helft waarmee Buitenboys niet goed wist om te gaan. Ze hadden het moeilijk met de aanvalsdriften van de Bussumse vrouwen. Toch was het, jammer genoeg, Buitenboys die onze keepster wist te verrassen en de bal erin kon koppen voordat de keepster deze kon weg stompen. De gedrevenheid om te willen winnen resulteerde dan ook weer in mooie scoringskansen,  zelfs 1 op 1 op de keepster van Buitenboys, maar de scherpte ontbrak. Toch was Adelia Soares de gelukkige voor BFC om van dichtbij de gelijkmaker erin te schieten 2 -2. Daarmee eindigde de wedstrijd dan ook en heeft BFC zichzelf te kort gedaan om maar met 1 punt naar Bussum terug te keren. Eindstand 2-2.