BFC JO13-1 zegeviert bij FC Utrecht: 0-3 uitzege

In de (hopelijk) laatste winterse dagen van dit voorjaar heeft de Azzurri zich maar weer eens aangepast aan de weersomstandigheden: wisselvallig. Op een regenachtige zaterdag leek aanvankelijk moeiteloos de rode lantaarn in de competitie getrakteerd te worden op een nederlaag. Twee treffers in het eerste bedrijf brachten een waakvlammetje dat echter nooit vuur werd. In de slotfase kregen de blauwhemden de deksel op de neus voor het blijven uitstellen van een executie. Twee geweldige oplevingen van een ingevallen Abcoudenaar resulteerde in onnodig puntverlies.


Op maandagavond een heel ander BFC. Onder de rook van de Nieuwe Galgenwaard mochten de Bussumse amateurs aantreden tegen Utrechtse profvoetballers in wording. Focus, beleving en scherpte waren ineens wel aanwezig en met branie en bravoure werden de Domstedelingen in de houdgreep gelegd. De wind en miezerige regen probeerden nadrukkelijk een plekje in het schouwspel op te eisen, maar zowel de Bussumse hoofdrolspelers als de talrijk toegestroomde supportersschare lieten zich niet van de wijs brengen. Met een overduidelijk veld- en tribuneoverwicht kwamen de inwoners van Sportpark Zoudenbalch met 0-3 nog goed weg. Hulde voor onze boys!

Zaterdag 18 maart BFC JO13-1 – Abcoude JO13-1                   2-2         doelpunten: Elias (2x)

Opstelling: Max, Thijs A, Thijmen, Thijs V, Nigel, Matthijs, Alex, Mucahit, Yassine, Jim, Elias; Tim, Bram, Stijn en Thomas

Maandag 20 maart FC Utrecht JO12-1 – BFC JO13-1               0-3         doelpunten: Jim, Yassine, Mucahit

Opstelling: Max, Thijs A, Thijmen, Thijs V, Nigel, Bram, Alex, Mucahit, Yassine, Jim, Tim; Elias, Matthijs

 Zaterdag wacht een mooie clash in de middenmoot van de 2e Divisie. Al vroeg zal worden afgereisd naar Alkmaar waar om 10:15 uur wordt afgetrapt tegen de plaatselijke AFC uit 1934. Een gewaardeerde positie in het linker rijtje staat op het spel.

 

OvV