BFC JO11-6 verslaat Waterwijk met gemak

Op een prachtige zonnige ochtend stond BFC JO-11 klaar om weer een volgende overwinning te scoren.

Mees, Simon en Wiebe zaten lekker ergens in de zon en waren afwezig maar het team was er klaar voor. De vervangers Boele en Laurens stonden klaar om te scoren. Plots werden we opgeschrikt doordat Carvin zijn hand openhaalde en naar het ziekenhuis moest. Er waren geen wissels! Dat was een tegenvaller. De wedstrijd opende en direct waren er mooie kansen waarbij door Boele geopend werd met 1-0 en werd doorgezet door Mees LvB 2-0. Waterwijk liep in een keer door naar de goal 2-1. Vervolgens zorgden Laurens en Boele voor 3-1, 4-1, 5-1 en 6-1. Dat was direct de ruststand. Ook in de dug-out was de sfeer ontspannen.

Na de rust opende Waterwijk met een harde tackle op Berend – te hard. Berend moet even op adem komen. Twee vers gevangen invallers Simme en Simon kwamen in de wedstrijd. Waterwijk maakte gebruik van de situatie en scoorde 6-2,6-3. Maar dat kon BFC niet laten gebeuren Mees LvB scoorde 7-3 en Laurens 8-3. Gelukkig kon Berend van den B. na een rust van 10 minuten weer verder spelen.Eindstand 8-3 en 3 punten gescoord. Een leuke goede wedstrijd waarin het team goed samenspeelde.

Mooi werk van Berend voorin, Jonathan, Super-Daan en Berend van H. We hebben Carvin, Simon, Wiebe en Mees gemist maar alles goed opgevangen. We liggen op koers. Op naar het kampioenschap, op naar de top!