BFC JO11-5 laat kostbare punten in Almere liggen

Verslag door Berend van Haarlem: Vandaag gespeeld tegen Sporting Almere. Wij stonden hoger dan zij in de ranglijst dus goede hoop op een mooie uitslag. Iedereen was er klaar voor en ook langs de lijn was de stemming goed. De scheidsrechter floot af, de wedstrijd begon. Vrij snel scoorde Almere 1-0. Stemming langs de lijn bleef goed, kan immers ook nog winnen vanuit achterstand. Maar het BFC doelpunt bleef uit en gelukkig hield Daan de bal een paar keer prachtig uit de goal. Vlak voor rust scoorde Almere 2-0. Na de rust
volgde vrij snel 3-0 ondanks goed verdedigend werk van Jonathan, Maxim en Wiebe. Maar daar was hij dan eindelijk, de lang verwachte goal, gescoord door Mees LvB. 3-1, de wedstrijd lag weer open. Almere opende echter tegenaanval en met succes 4-1. Dat liet BFC niet gebeuren! Er werd hard gewerkt en druk gezet en Berend scoorde 4-2.
Dat was ons laatste doelpunt (helaas). Almere zette meer druk en scoorde 5-2 en 6-2. Met Mees LvB op goal en Joppe als vervanger in de verdediging werd uiteindelijk afgefloten. Ondanks goede inzet van het team hebben we helaas verdiend verloren van een sterker team. Volgende keer winnen wij!